2016. március 6., vasárnap

28. rész - Egy este margójáraA harmincemeletes ház tetején állva nyugalom lett úrrá rajtam. Könyökömmel a peremet körülvevő alacsony padkára támaszkodtam, onnan néztem a várost. Chicagót, a Szelek Városát, ami innen nem is tűnt olyan veszélyesnek. Alattam a mélyben autók haladtak el, fényszóróik halvány folyosót nyitottak előttük a sötétségben, melyet ebben a negyedben, csak a házak ablakaiból kiszűrődő világosság tört meg. Szemeimet a tökéletesen kivilágított belváros felhőkarcolóira vetettem, melyek még ilyen távolból is megfélemlítően magasodtak felém, csodálatos kontrasztot alkotva a mögöttük elhelyezkedő külváros alig derengő fényével. 
Lelki szemeim előtt láttam az ott lakó háziasszonyokat, akik fejvesztve rohangálnak a konyhában, hogy készen legyen a vacsora, mire a férjük hazaér. Vállukat hétköznapi problémák nyomják: mi legyen a vacsora, el kéne menni a tisztítóba, vagy hogy hogyan vigyék el egyszerre a lányukat zongora órára és a fiúkat a kosárlabda edzésre. Soha nem vágytam ilyen életre, nem akartam unalmas külvárosi anyuka lenni, most mégis azon kaptam magamat, hogy irigykedem rájuk. Mennyivel egyszerűbb lenne a lisztet törölgetni a kezemről, és izgatottan várni a férjemet? Ha nem kéne gengszterek, elrabolt lányok, fegyelmi eljárások, belső ügyosztályok miatt aggódnom. Unalmas életem lenne, de még az is lehet, hogy boldog lennék.
- Már azt hittem kisurrantál – a hátam mögül érkező kellemes férfihang kissé váratlanul ért, de örültem neki. Szájam szélén apró mosoly játszott, ahogy megfordultam és kinyújtottam felé a kezemet. 
Kelly még mindig a tűzoltóság emblémájával ellátott kabátját viselte és ugyan még csak alig pár órája ismertem éltem a gyanúperrel, hogy ez a ruhadarab gyakorlatilag már hozzánőtt az évek során. Kék szemével előbb engem, majd a kilátást vette szemügyre, ami legalább annyira lenyűgözte őt is, mint engem. 
- Csodálatos város, nem igaz? – mosolygott végül rám, kezével átölelve a derekamat. Csukott szemmel dőltem neki, jól esett a közelsége, testének melege. Mélyen belélegeztem az illatát és azt kívántam bárcsak itt maradhatnánk, biztonságban a tetőn.
- Soha nem vágytál normális életre? – tettem fel a kérdést, ami eddig foglalkoztatott. Kelly kérdőn nézett rám, így tovább folytattam a gondolatmenetemet – Hogy ne legyen minden nap veszélyben az életed? Soha nem akartál egy kis kertes házat, egy nyolctól négyig tartó munkát, ahol maximum a gépelést tudod elrontani és a legnagyobb büntetés, hogy üvölt veled a főnököd? Gyerekeket, feleséget, nyugalmat?
Nem válaszolt azonnal, homlokán pedig mély ráncok jelentek meg, amiből arra következtettem lehet, hogy érzékeny témát érintettem. Azonban érdekelt a véleménye, mert féltem attól, hogy én vagyok az egyetlen, aki megingott, hogy lehet, valóban rossz hivatást választottam magamnak, talán valóban nem nekem való ez az egész, ahogy New Orleans-i felettesem is kifejtette nekem. 
- Mindenki gondolkozott már ezen, aki hasonló szakmában van, mint mi – Kelly mintha csak olvasott volna a gondolataimban, a legjobb pillanatot választotta a válaszadásra – Pár hónappal ezelőtt egy mentés során eltörtem a nyakamban egy csigolyát. Nagyon fájt, de nem törődtem vele, csak fájdalomcsillapítót szedtem, tudtam ha elmegyek orvoshoz, akkor el fog tiltani a munkámtól. Kétségbe estem, el sem tudtam képzelni, hogy mi lenne velem, ha nem lehetnék többet tűzoltó, mihez kezdenék az életemmel. És akkor jött Rene. Teljesen megváltoztatta az életemet. Vele el tudtam volna képzelni, hogy letelepszek, szerzek egy normális állást és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Már a felmondásomat is odaadtam a főnöknek…
- Mégis itt vagy… - mutattam rá a nyilvánvalóra, érdekelt mi történt, ami miatt mégis meggondolta magát.
- Nézd, Sloan, az olyan emberek, mint te vagy én, nem tudnak megnyugodni és letelepedni. Megpróbálhatjuk, de egy idő után hiányozna a nyüzsgés, a veszély, az adrenalin-löket. Arról az érzésről nem is beszélve, mikor megmented valakinek az életét. Az a tudat, hogy a másik ember csak miattad él, hogy megváltoztattad az életét… Azaz érzés, minden nehézséget megér.
Igaza volt. Olyan mocskosul igaza volt. Nagyot sóhajtva vettem elő a zsebemből a telefonomat, és egy gombnyomással be is kapcsoltam. Ideje volt visszatérni az életbe, szembenézni a nehézségekkel. Óvatosan bújtam ki Kelly öleléséből, bármennyire is nehezemre esett, meg kellett törnöm ezt a kellemes buborékot, amiben az elmúlt pár órában időztünk.
- Tényleg örülök, hogy megismertelek, Kelly –mosolyogtam rá búcsúzóul, abban a biztos hitben, hogy nagy valószínűséggel, soha nem fogom újra látni. Bár amennyire kicsi ez a város…
- Részemről a szerencse, nyomozó – féloldalas vigyora nem sokat segített abba, hogy ne nehéz szívvel hagyjam hátra magam mögött a tetőt, végül mégis erőt vettem magamon. Volt elég bajom, nem kellett plusz egy férfi az életembe…
Csak a lépcsőházba érve néztem rá telefonom kijelzőjére, amin megszámlálhatatlanul sok nem fogadott hívás fogadott. A legtöbb természetesen Peytontól, volt viszont pár olyan név is, amitől a pulzus számom megemelkedett, a torkomban pedig kicsinynek éppenséggel nem nevezhető gombóc kezdett el növekedni. Remegő kézzel nyomtam meg a visszahívás gombot Jay neve mellett és vártam a végzetemre. Igazából, lássuk be, ha lenne Isteni igazságszolgáltatás vagy könyörület, akkor most itt helyben csapna agyon egy kósza villám. Viszonylag kis fájdalom, és soha nem kéne olyanokkal foglalkoznom, mint Jay Halstead vagy Harry Styles. Azonban, mikor volt nekem szerencsém?
- Mégis hol a halálban voltál? – Jay hangja már az első csöngés után belereccsent a telefonba – Azonnal be kell jönnöd az őrsre, azt hiszem kapásunk van!
- Mi történt? – két lépcső között félúton fagytam le, ami majdnem ahhoz vezetett, hogy orral előre buktam le a lépcsőn. 
- Csak gyere be, Mouse értelmesebben el tudja magyarázni. Nem mintha úgy érteném, de jobban hangzik – nem tehettem róla, elmosolyodtam. Mikor ilyeneket mondott majdnem úgy éreztem, hogy az elmúlt pár év meg sem történt és Jay, Mouse és én még mindig bajtársak vagyunk, akik tűzön vízen keresztül védik egymást. Hát, messzebb már nem is állhatnék az igazságtól. Valószínű, hogy Jay akkor se óvna meg, ha egy atombomba repülne egyenesen a fejem felé.
- Húsz perc és bent vagyok – nem akartam megjegyzést tenni, és elrontani a pillanatot. Elhúztam a számot, ahogy eszembe jutott, hogy gyakorlatilag folyamatosan ezt csinálom mióta visszajöttem a városba. Lenyelem a saját gondolataimat azért, hogy ne veszekedjek Jayjel. De nem most van annak az ideje, hogy ilyeneken agyaljak. Felesleges, nem mellesleg ha Jay felhívott a felfüggesztésem kellős közepén azért, hogy menjek be, akkor nyilván nem Styles alsógatya méretét derítették ki…
Apropó Styles. Elgondolkodva léptem ki a lépcsőház üvegajtaján, miközben telefonom kijelzőjét bámultam. Az eső apró cseppekben kezdte el áztatni az utcát, így hálás voltam Gabbynek, hogy kölcsönadott taxira. Miközben elmondtam a címet, próbáltam az előttem álló feladatokra koncentrálni, de valahogy gondolataim vissza-visszakalandoztak egy személyhez. Ismét a kezembe vettem a vétkes telefont, azonban az még mindig ugyanazt mutatta: két nem fogadott hívás Harry Styles-tól. Mit akarhatott? Bocsánatot kérni? Nem, az kizárt. Harry Styles a halálos ágyán sem kérne senkitől bocsánatot. Összefügghet azzal, amit Mouse talált? Elképzelhető, hogyha nem hívom vissza, azzal az egész nyomozást veszélyeztetem? Kibírná a lelkiismeretem, ha személyes okok miatt nem találjuk meg a lányokat? 
A lányok már nem az én problémám – emlékeztettem magamat szomorúan. Bármit is mondott Voight, az FBI minden létfontosságú iratott elvitt, csak azokat tudtuk visszatartani, ami a szervezett bűnözéshez is köthető volt. Azonban én nem azért akartam elkapni Styles-t mert illegális drogokat árul vagy mert nem bejegyzett fegyvert tart a hátsó irodában. Persze ez is haladás lenne, hiszen kapna érte nem is egy évet, azonban… Valami fontosat szerettem volna tenni… Olyat ami számít, amit ha meghallanak a főnökeim tiszteletet ébreszt bennük. Az ha elkapok egy középszerű chicagói gengsztert, azonban aligha számít annak. Ellenben ha sikerülne kézre kerítenem mondjuk Sergejt…
Gondolataimból végül a taxisofőr rántott vissza a valóságba, ami egyáltalán nem mutatott valami szép képet. Az eső már nem csak szemerkélt, hanem zuhogott, nekem meg nem hogy ahhoz nem volt felhatalmazásom, hogy Sergejt elkapjam, még ahhoz se hogy Stylest. Sőt, ha szigorúan nézzük a helyzetet, még csak rendőr se voltam.
Olyan gyorsan futottam be a rendőrörs kapuján, ahogy csak tudtam, majd anélkül indultam el az oldallépcső felé, hogy egy pillantást vetettem volna Plattre. Ha valamire nem volt ma szükségem, akkor az akadékoskodására és nyers modorára. 
- Hé, Russo – becsuktam a szemet és mély levegőt vettem mielőtt hátrafordultam volna. Platt a szokásos helyén állt, éles tekintetében azonban most mintha valami más is megbújt volna, talán sajnálat? – Igazságtalan, ami magával történik. Ha van valami, amiben segíthetek… 
- Öhm, köszönöm – hirtelen kedvességét nem értettem, s őszintén zavarba is jöttem tőle. Nem volta hozzászokva ahhoz, hogy pont Trudy Platt őrmester ajánlja fel nekem a segítségét.
- Azonban ideje lenne átöltöznie – vetette még oda, mielőtt ismét a papírjaiba temetkezett volna. Nem tehettem róla, elmosolyodtam ezen mielőtt folytattam volna az utamat. Jó volt tudni, hogy valami sohasem változik. 
Derűs hangulatom azonban mindössze addig tartott ki, amíg be nem léptem az irodába. A legtöbb asztalnál senki sem ült, egyetlen egy olyan része volt a szobának, ami mellett csak úgy nyüzsgött az élet. Az első akit kiszúrtam, Mouse volt, a kör közepéről magyarázott a többieknek, azonban azok elég buta arc kifejezését figyelembe véve, aligha olyanról, ami bárki számára érthető lett volna. Jay volt az első, aki észrevett, azonban csak egy torok küszürüléssel hívta fel rám a többiek figyelmét.
- Mit találtatok? – kérdeztem, próbálva kizárni Ruzek és Lindsay hitetlenkedő, Olinsky és Antonio büszke, Kevin bíráló és Voight helyeslő pillantását. Azonban leginkább Jayét kerültem, nem voltam benne biztos, hogy készen állok mindarra, amit azok a kék szemek kifejeznek.
- Bemértem Styles készülékét, onnantól pedig nem volt valami nagy szám feltörni… - kezdett bele Mouse, mire csak a szemeimet forgattam.
- Elhiszem, hogy zseni vagy, de a lényeget szeretném, Mouse – vágtam a szavába, jelenleg nem volt türelmem végighallgatni a sok technikai részletet.
- Találtam három koordinátát – kissé sértődötten kezdett bele, látszott rajta, hogy bántja, senkit nem érdekel zsenijének mikéntje – Az egyik az a raktárház, ahol Nesbitt járt pár napja. A második egy kúria a külvárosban a semmi közepén, de az igazán érdekes az a harmadik: egy üres autópálya szakasz Chicago és Indianapolis között.
- Hiszen ez remek, ez ám a felfedezés – ironizáltam. Mikor idejöttem nagyobb durranásra számítottam, mint egy üres autópályarészlet.
- Várd ki a végét – súgta a fülembe Antonio, mire felvontam a szemöldököm.
- Végignéztem az elmúlt pár nap műhold felvételét és összevetettem azzal az időponttal, mikor Styles telefonjára került a koordináta. És ezt figyeld… Találtam egy kamiont, ami nincs benne egyik nagy szállítócég útinaplójában sem, és három másodperccel azelőtt haladt át ezen a ponton, hogy Styles értesült volna róla.
- Oké, még mindig nem értem – tettem keresztbe a kezem. Nyilván sok kamion végighalad Indianapolis és Chicago között, miért érdekel minket ez az egy?
- A rendszám lopott, azonban nézd csak – a monitoron megjelent a szélvédő nagyított változata – az ott egy orosz pornómagazin.
Ez volt az a pillanat, mikor leesett. De nem lehet ennyire könnyű. Hónapok munkáját öltük bele, s az amin az egész szervezet lebukik, az egy… ponóújság?
- Arra akarsz kilyukadni… - makogtam teljes döbbenetben.
- Mouse szerint megvan a kamion, ami a lányokat szállítja. – fejezte be a mondatot Jay, mire végre ránéztem. S a szemeiben ugyanazt a szenvedélyes lángot láttam visszatükröződni, amit én is éreztem.  

Sziasztok!
Hihetetlenül röstellem magam, de tényleg főleg, hogy most látom mikor volt fent utoljára rész. Nem ígérem, hogy a részek heti rendszerességgel jönnek majd, mert rengeteget dolgozom mostanában, azonban (ezt most lekopogom), de úgy néz ki a gép problémáim megoldódtak, szóval azért igyekezni fogok. 
Kérlek ne hagyjatok vélemény nélkül, jó lenne látni, hogy érdekel-e titeket még a történet, na meg persze, hogy milyen volt a rész, mit szóltok Kellyhez, na meg a Mouse felfedezéséhez?
Ölel titeket:
Raquel

7 megjegyzés:

 1. Orulok, hogy visszetertel Raquel:) szinte minden nap neztem, hogy van-e mar uj resz, annyira szeretem a blogod:D es nem tehetsz arrol, hogy sokat dolgozol, szoval majd hozod a reszeket, ha tudod. A lenyeg, hogy ne hagyd abba. Nagyon kivancsi vagyok, hogy tenyleg a lanyok lesznek-e abban a kamionban. Egyebkent jo resz lett, kovetkezot hozd amikor tudod :*

  VálaszTörlés
 2. Drága Raqu!
  Te még mindig hihetetlen vagy! <3
  Kelly karaktere valami fantasztikusan édes, egyszerűen imádtam, pedig a sorozatban nem tartottam őt valami hű, de nagy szereplőnek. Sloannel viszont kifejezetten cukik együtt, de hát már annyi pasi bukkant fel a közelében, hogy nehéz lenne jót választani számára.
  A bűnügyre áttérve, szinte éreztem a feszültséget, de együtt tudtam örülni Sloannel, mikor kiderült, hogy valószínűleg megvannak az elrabolt lányok. És az összenézés Jay-jel... *-*
  Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, minden értelemben. Egy best of blog, egy best of írótól <3
  Puszi, Gin

  VálaszTörlés
 3. Kedves Raqu!
  Remélem megkapod ezt az üzenetet és el is olvasod. Arra szeretnélek kérni, hogy nézz be a blogomra és olvasd is el az egészet. Nagyon örülnék neki, ha eljutna ez a történetem sok emberhez. :) Még eléggé kezdő blogoló vagyok, szóval bocsi azért ha az elején még nagyon uncsi a történet, de még nem nagyon tudott kibontakozni. Azért remélem elolvasod és tetszeni fog.
  Miss Alison**
  Blogom: www.belnaploja.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 4. PEDOFILO INCULA BAMBINI CLAUDIO CERASA (TWITTER ED IL FOGLIO..DA USARE X PULIRSI IL CULO SE SENZA CARTA IGIENICA..MA OCHO..E' INFETTATO DI NAZISMO, P2, MAFIA)! VERME PALERMITANO AFFILIATO A COSA NOSTRA: FAMIGLIA OMICIDA CIMINNA! MANDAMENTO CACCAMO!!
  TUTT'UNO CON NOTO AVVOCATO ALTRETTANTO PEDOFILO, NAZISTA ED PARTE DI COSA NOSTRA: DANIELE MINOTTI DI RAPALLO (PURE SU FACEBOOK)! A PROPOSITO DEL CRIMINALISSIMO QUALE..

  1

  NON MOSTRATE MAI I VOSTRI FIGLI AL PEDERASTA ASSASSINO DANIELE MINOTTI (AVVOCATO INCULA BAMBINI DI GENOVA E RAPALLO, PURE SU FACEBOOK: OLTRE CHE MEGA LAVA CASH MAFIOSO, NAZIRAZZISTA, AGENTE SEGRETO IN COPERTO DI TIPO OMICIDA)! FACEVA PARTE DI SETTA DI SATANISTI INCULA BAMBINI CON I DEPRAVATI LUCIFERINI PAZZI GIULIANO FERRARA ED ANSELMA DEL'OLIO ( " PAZZI MA NON SCEMI"..COME SI USAN DEFINIRE). OLTRE CHE CON L'ARRESTATO REGISTA PEDOFILO GIUSEPPE LAZZARI. IL GIA' TRE VOLTE IN GALERA PAOLO BARRAI DEL BLOG MERCATO "MERDATO" LIBERO. ED IL PARIMENTI NOTO PEDOFIL-O-MOSESSUALE CLAUDIO CERASA DI TWITTER ED IL FOGLIO... FOGLIO, SI, MA DA USARSI SOLO E SEMPRE PER PULIRSI IL DI DIETRO SE SENZA CARTA IGIENICA IN CASA (BUT OCHO..E' INFETTATO DI COSA NOSTRA, CAMORRA, NDRANGHETA, NAZISMO E NUOVA P2)! E VISTO CHE ABBIAMO CITATO COSA NOSTRA.. DETTO PEDERASTA PALERMITANO DI CLAUDIO CERASA ( FIGLIO DI ALTRETTANTO GIORNALISTA PEDOFILO E MAFIOSO: GIUSEPPE CERASA) E' AFFILIATO DA ANNI A COSA NOSTRA: FAMIGLIA CIMINNA, MANDAMENTO DI CACCAMO!

  VálaszTörlés
 5. 2
  TORNIAMO IN OGNI CASO, ALL'EFFERATO ASSASSINO DANIELE MINOTTI DI RAPALLO, NOW AND STRA NOW, PLEASE! AVVOCATO PEDOFILO DI GENOVA E RAPALLO, PURE SU FACEBOOK!
  SUA LA SETTA DI SATANISTI, ANZI, SUA LA SETTA DI SATA-N-AZISTI STUPRA BAMBINI, CON DENTRO IL PARI PEDERASTA GIULIANO FERRARA!
  E SPECIALMENTE IL PARI PEDERASTA CLAUDIO CERASA, NATO A PALERMO, AFFILIATO MAFIOSO DA ANNI (AFFILIATO MAFIOSO DA ANNI E PER QUESTO POSTO IN GOPPA AL FOGLIO..FOGLIO DA USARE PER PULIRSI IL CULO..BUT OCHO..E' INFESTATO DI NEONAZISMO, P2 E MAFIE DI MEZZO MONDO.. POSTO IN GOPPA AL FOGLIO DALL'EDITORE DI COSA NOSTRA NUMERO UNO AL MONDO, SILVIO BERLUSCONI... IL VISCIDO TOPO DI FOGNA E NOTO PEDOFILO CALUDIO CERASA, E' PARTE, E DA UN DECENNIO, DELLA FAMIGLIA MAFIOSA MEG-A-SSASSINA DEI CIMINNA, MANDAMENTO DI CACCAMO..POSTO IN GOPPA AL FOGLIO, POI, IN QUANTO AMANTE OMOSESSUALE DI GIULIANO FERRARA..E ABBIAMO ANCHE PARECCHIE FOTO A PROPOSITO).
  COME PURE, IL PARI PEDERASTA PAOLO BARRAI DI CRIMINALISSIMA BLOCKCHAIN INVEST, CRIMINALISSIMA BIGBIT, CRIMINALISSIMA WMO SAGL LUGANO, CRIMINALISSIMA WORLD MAN OPPORTUNITIES LUGANO, CRIMINALISSIMA WMO SA PANAMA, CRIMINALISSIMA BSI ITALIA SRL DI VIA SOCRATE 26 A MILANO, CRIMINALISSIMO BLOG MERCATO LIBERO ALIAS "MERDATO" LIBERO (SU CUI TROVATE TUTTO, QUI https://it-it.facebook.com/public/Truffati-Da-Paolo-Barrai). ED IL PARI PEDERASTA STEFANO BASSI DI TORINO E DE IL GRANDE BLUFF. https://it-it.facebook.com/stefano.bassi.758 TUTT'UNO CON LA NDRANGHETA E DA DECENNI. CINTURA FRA LA ASSASSINI CALABRESI BASATI IN PIEMONTE, BEN NOTO SPAPPOLA MAGISTRATI E PEDOFILO SILVIO BERLUSCONI, OLTRE CHE LEGA LADRONA. LAVATRICE FINANZIARIA DEI KILLER NDRANGHETISTI CROTONESI DELLE FAMIGLIE VRENNA E MEGNA, VERI E PROPRI PADRONI DI TORINO.

  PER NON PARLARE DEL PARI PEDERASTA E MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI PAOLO CARDENA' DI CRIMINALISSIMO BLOG VINCITORI E VINTI (SEMPRE A LAVARE CASH ASSASSINO, SPECIE DEI MAFIOSI CRISAFULLI DI MILANO, MA NON SOLO)
  https://it.linkedin.com/in/paolo-carden%C3%A0-6a610827
  IL PARI PEDERASTA E MEGA RICICLA SOLDI NDRANGHETISTISSIMI, ROCCO TRIPODI CRIMINALISSIMA DI HYPO TIROL BANK PARMA..E DI NAZISTA CASA POUND,
  http://it.viadeo.com/it/profile/rocco.tripodi
  https://www.facebook.com/Rocco-Tripodi-1537588826544365/
  CHE INSIEME AL PARI PEDERASTA E MEGA RICICLA SOLDI NDRANGHETISTISSIMI NICOLA VACCARI DI INBITCOIN TRENTO. E' TUTT'UNO CON LA IMMENSAMENTE ASSASSINA COSCA PESCE DI GIOIA TAURO, CHE DA GIOIA TAURO SBARCA TONNELLATE DI COCAINA OGNI MESE
  https://it.linkedin.com/in/nicolavaccari
  (A LITTLE JOKE.. CHE PERO' E' SCIOCCANTISIMA REALTA', PIU' CHE A LITTLE JOKE: SONO OMOSESSUALI DI TIPO DEPRAVATISSIMO, ROCCO TRIPODI DI HYPO HYPO TIROL BANK PARMA ED IL VERME CRIMINALE NICOLA VACCARI DI INBITCOIN TRENTO.. QUINDI.. PIU' CHE PER LA COSCA DEL LORO AMATISSIMO "PESCE"..PER CHI POTEVANO "TRABAGGHIARI, AAAA"?!?!?)!!!
  DI STA TOPAIA FASCIOMAFIOSA FACEVAN PARTE IN PIENO E STRA PIENO, IL PEDERASTA E MEGA RICICLA SOLDI DI STIDDA E COSA NOSTRA, RICCARDO CASATTA DI CRIMINALISSIME ETERNITY WALL E BLOCKCHAINLAB
  https://it.linkedin.com/in/riccardocasatta
  ED IL, NOTO A LONDRA COME " THE CRIMINAL BEAST", PORCO CRIMINALISSIMO THOMAS BERTANI DI ORACLIZE
  https://uk.linkedin.com/in/thomasbertani
  UNA DELLE PRINCIPALI LAVATRICI DI CASH KILLER DI MAFIA, CAMORRA, NDRANGHETA, MALAVITE DI MEZZO MONDO NELLA CITY LONDINESE (I DUE PONGONO A DISPOSIZIONE AD ASSASSINI SU ASSASSINI DI TUTTO IL PIANETA TERRA, I MEGA LAVA CASH MAFIOSO SISTEMI BLOCKCHAIN E BITCOIN
  http://www.ilsole24ore.com/art/commenti-e-idee/2017-01-24/bitcoin-riciclaggio-invisibile-mafie-e-terrorismo-internazionale-164825.shtml?uuid=AEISiAH
  https://www.theguardian.com/technology/2016/jan/20/bitcoin-netherlands-arrests-cars-cash-ecstasy)
  PARTE DELLA NAZIGANG E' IN STRA PIENO IL BASTARDO FASCIORAZZISTA E MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI, GIACOMO ZUCCO DI CRIMINALISSIMA BHB-BLOCKCHAINLAB, BLOCKCHAINLABIT, ASSOB.IT E WMO SA PANAMA (OLTRE CHE DI CITATI KU KLUK KLANISTI TEA PARTIES).

  VálaszTörlés
 6. 3
  TRATTASI DI ALTRO CIUCCIA CAZZI MORTI DI SILVIO BERLUSCONI, CHE, PER LO STESSO PEDOFILO SPAPPOLA MAGISTRATI SILVIO BERLUSCONI, MEGA RICICLA SOLDI KILLER DI BEN 7 NDRINE BASATE NEL MILANESE (FRA CUI LA MEGA SANGUINARIA NDRINA DI SANTO PASQUALE MORABITO). COME DELL'EFFERATO KILLER CAMORRISTA SALVATORE POTENZA!
  AND THEN AGAIN AND AGAIN AND AGAIN...
  FAN PARTE DI QUESTA GANG NAZINDRANGHETISTA, IL PARI PEDERASTA MAURIZIO BARBERO DI TECHNOSKY MONTESETTEPANI
  https://it.linkedin.com/in/maurizio-barbero-a521978
  (CHE ERA CIO' CHE UNIVA IL BASTARDO HITLERIANO GIULIO OCCHIONERO AD ENAV
  http://www.ilfattoquotidiano.it/2017/01/13/giulio-occhionero-un-cyberspione-che-piu-maldestro-non-si-puo/3312745/
  http://www.repubblica.it/cronaca/2017/01/10/news/cyberspionaggio_inchiesta-155753314/
  DI CUI, NON PER NIENTE, TECHNOSKY MONTESETTEPANI, SOCIETA' CONTROLLATA DA SERVIZI SEGRETI DI ESTREMA DESTRA, SPESSISSIMO ANCHE ASSASSINI, E' IN PIENO, PARTE).
  IL NOTO RICICLA SOLDI MAFIOSI MATTEO PARDU DI CRIMINALISSIMO STUDIO DI COMMERCIALISTI DEL SOLDATO DI LA SPEZIA!
  https://it.linkedin.com/in/matteo-pardu-90658820
  LA NOTISSIMA PEDOFILA ELISA COGNO DI FRUIMEX SAS ALBA E TORINO.
  http://www.impresaitalia.info/mstdb80753147/fruimex-di-cogno-elisa-e-c-sas/alba.aspx
  http://jenkins-ci.361315.n4.nabble.com/SBORRATA-TUTTA-NEL-CULO-ELISA-COGNO-FRUIMEX-ALBA-TORINO-BLOGSPOT-TROIA-SATA-N-AZISTA-CHE-DIFFAMA-SUL-td4895643.html
  LA NOTISSIMA PEDOFILA, TANTO QUANTO, PIERA CLERICO DI FRUIMEX SAS ALBA E TORINO.
  http://jenkins-ci.361315.n4.nabble.com/BASTARDISSIMA-TROIA-PIERA-CLERICO-FRUIMEX-A-CAPO-ANZI-A-quot-KAPO-quot-DI-TANTE-SETTE-SATANISTE-ANZI-td4897000.html
  AND THERE WE GO AGAIN AND AGAIN: IL PARI PEDERASTA AZZERA RISPARMI FEDERICO IZZI DETTO ZIO ROMOLO ( MEGA RICICLA CASH MALAVITOSO DEI GIRI LERCI DI MAFIA CAPITALE E DI CAMORRISTI PRESENTI NEL BASSO LAZIO
  https://meloniclaudio.wordpress.com/2016/12/30/la-camorra-a-roma-e-nel-lazio/
  http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2016/03/04/blitz-contro-camorra-nel-casertano-nel-basso-lazio-arresti_Ee3CRNYmUmhxiTgmJJK3kI.html ).
  IL PARI PEDERASTA E MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI ANDREA SCARSI DI BANCA IFIGEST MILANO
  https://it.linkedin.com/in/andrea-scarsi-67a04a9
  https://www.yatedo.com/p/Andrea+Scarsi/normal/1849658805458f948a8d95eb518850a4
  IN PASSATO PURE A TRAFFICARE IN MONTE PASCHI AL FINE DI EFFETTUARE LA MEGA RUBERIA MASSONICO-NAZIFASCISTA POSTA IN ESSERE DAL PORCO GIUSEPPE MUSSARI
  http://www.ilfattoquotidiano.it/2016/10/01/mps-processo-milano-ex-vertici-giuseppe-mussari-antonio-vigni-e-gianluca-baldassarri/3069322/
  FIGLIO DI NOTISSIMO GINECOLOGO SATANISTA E PEDOFILO ALESSANDRO SCARSI DI LATINA, CHE UCCIDEVA BAMBINI PER LEVARGLI ORGANI DA VENDERE, CHE STUPRAVA E FACEVA ABORTIRE PROSITUTE MINORENNI ALBANESI A GOGO E CHE PER TUTTO QUESTO E' FINITO IN GALERA
  http://www.telefree.it/news.php?op=view&id=2285
  https://groups.google.com/forum/#!topic/it.hobby.fai-da-te/V_4dMdeCZQA
  PER NON PARLARE DEI PRIMA CITATI: NOTA PEDOFILA ANSELMA DEL'OLIO (SPOSATA COL VICE KAPO' E VICE CAPO DEI VERMI PRIMA CITATI: GIULIANO FERRARA). ED IL GIA' ARRESTATO PER AVER STUPRATO BAMBINI DI 11 ANNI, REGISTA BRESCIANO PEDERASTA GIUSEPPE LAZZARI!!!
  http://milano.repubblica.it/cronaca/2016/08/09/news/pedofilia-145677361/
  NON PER NIENTE... FRA ANSELMA DELL'OLIO E GIUSEPPE LAZZARI, VI FURONO MOLTE SLINGUATE "PEDOFILESCO-MEDIATICHE", NEGLI ULTIMI ANNI, TIPO QUESTA
  http://video.corriere.it/sesso-11enne-arrestato-regista-giuseppe-lazzari-l-intervista-rai/4287e44c-5e41-11e6-bfed-33aa6b5e1635
  MA ORA... COME CANTAVA LA GRANDISSIMA LYNN COLLINS, PRODOTTA DALL'ANCORA PIU' GRANDE JAMES BROWN...
  "AGAIN AND AGAIN AND AGAIN"!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=wB5KgOXHcxc
  NASCONDETE I VOSTRI FIGLI, PLEASE, DAL NOTO AVVOCATO PEDOFIL-O-MOSESSUALE DANIELE MINOTTI (FACEBOOK)!

  VálaszTörlés
 7. 6
  LEGGETE PURE QUESTI ALTRI VARI TESTI CHE CHIARISCONO QUANTO IL REPELLENTE PEDOFILO INCULA BAMBINI, DANIELE MINOTTI STESSO, DA SEMPRE, RICICLI PURE SOLDI ASSASSINI DI COSA NOSTRA, CAMORRA E NDRANGHETA! A GO GO!!
  https://lists.gt.net/python/python/1270814
  http://grokbase.com/t/python/python-list/148jckyh1w/avvocato-pedofilomosessuale-ed-assassino-daniele-minotti-facebook-oltre-che-nazi-megalava-euro-mafiosi-e-come-detto-mandante-di-omicidi-o-suicidate-stalker-di-eroe-civile-michele-nista-su-ordine-di-tiranno-fasciocamorrista-silvio-berlusconi
  http://www.perl-tk.pw/2014/Sep/19/12201.html
  http://www.hardwaresystems.pw/2014/Sep/17/5.html
  http://jenkins-ci.361315.n4.nabble.com/FIGLIO-DI-PUTTANA-DANIELE-MINOTTI-AVVOCATO-PEDOFILO-DI-RAPALLO-PURE-SU-FACEBOOK-NAZI-LAVA-CASH-MAFIO-td4896126.html
  http://jenkins-ci.361315.n4.nabble.com/FIGLIO-DI-PUTTANAZZA-DANIELE-MINOTTI-AVVOCATO-PEDOFILO-DI-RAPALLO-SU-FACEBOOK-LAVA-CASH-MAFIOSO-NAZI-td4896381.html
  A VOI IL TESTO PRIMA CITATO, DEL 2014, DEL GRANDISSIMO STEFAN CUMESCU, NARCOTIZZATO E POI INCULATO A SANGUE, QUASI INCULATO A MORTE, DAL MASSONE NAZIFASCISTA E FILO MAFIOSO, NONCHE' VERMINOSO PEDOFILO DANIELE MINOTTI, AVVOCATO DI RAPALLO E GENOVA! TESTO, CHE COME PRIMA CITATO, POTETE TROVARE ANCHE QUI:
  http://www.nyg-forum.xyz/2014/Oct/26/357297.html
  http://www.macportables.pw/2014/Oct/07/43480.html
  ( I POSTS DI STEFAN CUMESCU, DI CUI ERA STRA COLMA LA RETE, SONO QUASI STATI FATTI TUTTI CANCELLARE DALL'ASSASSINO NAZISTA MAFIOSO PEDOFILO DANIELE MINOTTI... OVVIO, HA LA COSCIENZA LERCIA, SE LA FA SOTTO A PROPOSITO CHE LA SUA PERVERTITISSIMA, ASSASSINA REALTA', POSSA VENIRE A GALLA..LA FAREMO VENIRE E STRA VENIRE A GALLA NOI.. MEGLIO MORTI CHE ARRESI Y DE STRA VERDAAAD!!!)!!!!!!
  Ciao tuti e scusate de mio italiano. Io sono rumeno e non me nascondo: me chiamo Stefan Cumescu e sono stato sodomizzato con violenza da avvocato assassino e pederasta Daniele Minotti di Rapallo e Genova, esatamente nel estate 2009! Infati, io ora tengo 19 anni. Quindi, 5 anni e pasa fa tenevo 14 anni. E bene, 5 anni fa avvocato di giri nazifascisti misti a Cosa Nostra, Camorra, Ndrangheta, Daniele Minotti di Rapallo e Ganova, mi diede tre grammi di cocaina da vendere misti a qualcosa che te fa perdere sensi... mi fece svenire apposta e mentre ero mas di morto che vivo, me sodomizzo'. Vi era anche pancione pieno di merda Giuliano Ferrara de Il Foglio a guardare, ridere, cercare de masturbarse invano esendo noto impotente da sempre.
  Vi era anche il banchiere schifosamente pedofilo Gabriele Silvagni di Banca Carim Rimini, e sua moglie, notia prostituta, tante quanto pedofila Raffaella Vaccari, sempre de Rimini. Il filio de putana avvocato Daniele Minotti, criminalissimo avvocato di Rapallo e Genova me sodomizzo' insieme ad altri sei di suoi giri fascisti e mafiosi. Ho anche prove di tuto questo. Io, ora, Stefan Cumescu di Genova, quartiere Caruggi, facio il muratore, basta droga, basta prostituirsi (como doveti de fare a seguito di questo stupro, per poter rimanere vivo, per non venire amazato, e doveti de prostituirmi proprie su ordine de Mafia Berlusconiana e Fascismo Berlusconiano, a Genova, rapresentati da questo bastardo sodomizza bambini de avvocato Daniele Minotti). Guadanio un decimo di quanto guadaniavo prima e lavoro il triplo di quanto prima. Ma preferisco di questo, sento la mia vita uno poco di maggiore securo. Ma avvocato di Hitler, Vallanzasca e Satana, avvocato filio de putana di Silvio Berlusconi e Giuliano Ferrara, nazista e mafioso pederasta Daniele Minotti di Genova e Rapallo, davvero fa parte di setta di maniaci sessuali omosessuali molto pericolosi. Ciao. Stefan Cumescu da Romania, Arad e anca de Genova.

  VálaszTörlés