2015. október 23., péntek

Üzenet a bloggerektől - kampány!

Drága olvasóim!

Most egy off bejegyzéssel érkezem, remélem nem haragszotok érte. Szóval, néhányan talán tudjátok, hogy szerkesztő vagyok egy design blogon, a Skyscraperen és a lányokkal már beszéltük egy ideje, hogy mennyire elkeserítő az, hogy nem, esetleg alig kapunk visszajelzéseket egy-egy részhez. Ezért elindítottunk egy kampányt, amivel az lenne a célunk, hogy mindenki, aki elolvas akár egy részt is egy blogon, vegye a fáradtságot és írjon pár sort. Ha nem is tetszett a dolog, hiszen mindannyian találkoztunk már olyan bloggal, amin ez volt a helyzet, akkor is építő kritikát meg tudunk fogalmazni, persze csak kedvesen, hogy az író tudja, mibe kéne még fejlődni. Tehát, ha úgy érzed, több visszajelzésre van szükséged csatlakozz a kampányhoz és tedd ki a képet! 
Én hálás vagyok azoknak, akik időt szánnak arra, hogy írjanak és kérem eddig csöndben olvasó követőimet, hogy hallassák meg hangjukat!
Én elhatároztam, hogy írok minden általam olvasott blogra, remélem ti is csatlakoztok!


3 megjegyzés:

  1. Szia, tetszik az elgondolás, illetve szeretettel várlak blogversenyünkön :) http://wanddblogmagazin.blogspot.hu/2015/10/a-blog-sorsa-blogverseny.html

    VálaszTörlés